Vegetarisch restaurant Nijmegen

Diverse vegetarische malen

de Stadstuyn

RESTAURANT

Vegetarisch restaurant De Stadstuyn

De slogan van De Stadstuyn is niet voor niets: gastvrijheid voor iedereen. Vandaar dat wij ook wel bekend staan als vegetarisch restaurant in Nijmegen en een mooi aanbod aan vegetarische gerechten aanbieden. Onze topkoks zijn bekend met vele maaltijden en doen er alles aan om u te verrassen.

Ruime keuze uit vegetarische gerechten

Te allen tijde hebben we meerdere maaltijden zonder vlees op de menukaart staan, zodat u als vegetariër altijd een ruime keuze heeft. We bereiden zowel voorgerechten als hoofdgerechten. Zo kunt u bij ons dus gewoon genieten van een heerlijk 3-gangendiner. Voor al onze gerechten proberen we zo veel mogelijk gebruik te maken van streekproducten. 6 tot 8 keer per jaar passen we de kaart aan, waarbij we ervoor zorgen dat u nog steeds genoeg keuze heeft. Volgt u een bepaald dieet of heeft u te maken met allergenen? Geef vooraf uw speciale wensen aan ons door en we zullen hier rekening mee houden.

Aangesloten bij De Vegetariërsbond

Ons restaurant is aangesloten bij De Vegetariërsbond om bij te dragen aan een betere wereld. Deze Nederlandse bond heeft als doel om iedereen de geheimen van de vegetarische keuken te laten proeven. Wij helpen hier graag aan mee door lekker, gezond en bewust eten zonder vlees te bereiden. Vegetarisch dineren in Nijmegen doet u dan ook bij De Stadstuyn!

Vegetarisch uiteten bij onze eetgelegenheid? Plaats uw reservering door te bellen naar 024 323 8312 of door het reserveringsformulier in te vullen. Meer informatie vraagt u eveneens telefonisch op of via de mail. We hopen u spoedig te mogen verwelkomen in ons vegetarische restaurant!