Restaurant Nijmegen

Steeds weer verrassende gerechten

de Stadstuyn

RESTAURANT

De Stadstuyn: uw restaurant in Nijmegen

Al meer dan twaalf jaar is De Stadstuyn een bekend en bemind restaurant in Nijmegen. Bij ons zijn zowel individuele gasten als groepen van harte welkom om te komen genieten van een heerlijk diner. Van dinsdag t/m zondag serveren we verrassende gerechten uit de internationale keuken aangepast aan het seizoen.

Over onze eetgelegenheid

Ons restaurant bevindt zich midden in het centrum van Nijmegen en op loopafstand van het centraal station en parkeergarage Keizer Karelplein (hier kunt u na 18:00 uur voor € 0,50 per uur parkeren). Onze moderne eetgelegenheid met intieme sfeer is ruim opgezet en beschikt over een mooie stadstuin waar u tijdens de warmere dagen gezellig kunt zitten. 6 tot 8 keer per jaar passen onze koks de menukaart aan, waarbij ze ervoor zorgen dat er genoeg keuze is om aan ieders eetwensen te voldoen. De focus ligt voornamelijk op Nederlandse, Franse en vegetarische gerechten. Bij ons kunt u bovendien met grote groepen tot 50 personen terecht. Tot 25 personen kunt u zelfs gebruikmaken van het à-la-carte-concept. Ons gastvrije en vriendelijke personeel doet er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

Goed te combineren

Een diner bij De Stadstuyn is goed te combineren met een avondje Nijmeegse Schouwburg, poppodium Doornroosje of De Vereeniging. Ook hebben we speciaal in samenwerking met ervaringsmuseum muZIEum een belevingsmenu opgesteld. Na een bezoekje aan het museum geniet u bij ons van 4 smakelijke gerechten die uw zintuigen wel eens zouden kunnen misleiden. Voor onze Engelse gasten hebben we overigens Engelstalige kaarten beschikbaar.

Heeft u speciale wensen? Wij houden graag rekening met diëten of allergenen. Licht ons vooraf in door te bellen naar 024 323 8312 of door te mailen naar info@destadstuyn.nl. Telefonisch of via onze reserveringspagina kunt u een tafeltje reserveren in ons restaurant. Wij accepteren de Dinercadeaukaart, de Restaurantcadeaukaart, de Dinerbon en de nationale Dinercheque. Bij elk bezoek kunt u sparen voor korting met uw gastenkaart.