.
.
-
Voorgerechten
Lauwwarme geitenkaas met veldsla, tomaat, appel, walnoten en balsamico-stroop (vega)10,00
Dungesneden coquilles met gerookte paling, radijs en bieslookcrème11,90
Papadum gevuld met kip, romeinse sla, augurk en gefruite ui10,75
Tartaar van gemarineerde zalm met komkommer en kappertjes11,15
Rundercarpaccio met rucola, pesto, zongedroogde tomaat en pijnboompitten11,90
Bordje Stadstuyn (rundercarpaccio, warme Val-Dieu kaas en gamba’s)13,95
Zuurdesembol met gezouten boter en olijfolie7,25
-
Soepen
Heldere runderbouillon met bleekselderij, courgettes en wortelreepjes7,00
Licht romige lente-uisoep (eventueel ook vega)7,25
-
Hoofdgerechten
Op de Green Egg BBQ gegrilde runder entrecote met kruidenboter28,00
Parelcouscous met champignons, courgette, oesterzwammen en tahoe (vega)19,75
Op de Green Egg BBQ gegrilde kalfsrib-eye met sjalottensaus23,75
Gebakken varkenshaas met champignonroomsaus20,25
Gebakken tournedos met romige pepersaus31,00
Pasta met gegrilde zalmfilet, paprika, tomaat en spinazie21,50
-
Desserts
Witte chocolade cheesecake met vanille ijs8,75
Crème brûlée8,75
Kaasplank met 4 verschillende kazen, noten, roggebrood en stroop13,45
Grand dessert met een creatie van zoete lekkernijen12,95
Bavarois van frambozen, met frambozen sorbet ijs8,75
Chocolade trio (brownie, mousse en choco ijs)8,95
-
Kinderen
Vraag naar onze kinderkaart (drie gangen)
13,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, salade en huisgemaakte frites.
.
.