.
.
MENUKAART
-
Voorgerechten
Rundercarpaccio met rucola, oude kaas en truffel mayonaise12,55
Brocettas met tomaat, mozzarella en basilicum (vegetarisch)10,25
Cevice van zeebaars ingelegd in rode ui en limoen10,95
Salade met gravad laks, rode biet en avocado blokjes11,50
Bordje Stadstuyn (rundercarpaccio, warme Val Dieu kaas en gamba’s)13,95
Broodplankje met desembrood, gezouten boter, knoflooksaus en olijfolie7,00
-
Soepen
Gebonden bloemkoolsoep met zalmsnippers7,25
Runderbouillon met vlees groente en vermicelli7,00
-
Maaltijdsalades
Rijkelijke vissalade met roze garnalen, gerookte zalm, Paling en Makreel (vis)22,00
Grote Carpaccio als maaltijd (vlees)22,00
Gemengde salade buffelmozzarella tomaat en noten (vegetarisch)19,50
-
Hoofdgerechten
Op de bbq gegrilde runder rib eye met pepersaus24,95
Black Angus rumpsteak met rozemarijn saus en gewokte courgettes23,75
Vlinderpasta met rode biet, noten en geitenkaas20,00
Courgette pasta met gebakken garnalen21,95
Gegrilde runder bbq spies met warme knoflooksaus22,50
Gepekelde varkensfilet met mosterdsaus en spinazie21,50
Gebakken dorade op wortel jullienne met hollandaise saus22,00
-
Desserts
In een wekpot geserveerde hangop met aardbeien, slagroom en marenge8,75
Klassieke crème brûlée8,75
Chocolade trio (ijs, mousse, brouwnie)8,75
Grandessert selectie uit onze desserts12,95
Kaasplankje met 4 verschillende kazen, appelstroop en roggenbrood13,25
Sinaasappel Bavarois met passievruchten ijs8,75
-
Keuzemenu, drie gangen voor € 36,50
-
Voorgerechten
Rundercarpaccio met rucola, oude kaas en truffel mayonaise
Brocettas met tomaat, mozzarella en basilicum (vegetarisch)
Cevice van zeebaars ingelegd in rode ui en limoen
-
Hoofdgerechten
Black Angus rumpsteak met rozemarijn saus en gewokte courgettes
Vlinderpasta met rode biet, noten en geitenkaas
Gebakken doradeop wortel jullienne met hollandaise saus
-
Nagerechten
Sinaasappel Bavarois met passievruchten ijs
In een wekpot geserveerde hangop met aardbeien, slagroom en marenge
-
Kinderen
Vraag naar onze kinderkaart (drie gangen)
13,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, salade en huisgemaakte frites.
.
.