.
.
MENUKAART
-
Voorgerechten
Carpaccio van graan gevoerd rund met veldsla, pesto, pijnboompitten en oude kaas10,50
Bonbon van gerookte zalm gevuld met zalmmousse10,00
Hertencarpaccio met veldsla, vijgencompote en kastanjechampignons11,00
Bordje Stadstuyn (carpaccio, gebakken gamba’s en warme Val Dieu kaas)12,50
Papadum gevuld met gemarineerde paddenstoelen en dadels (vega)8,75
Gebraden wildzwijn met rucola, pruimen en truffelmayonaise9,50
Broodplank met desembrood, knoflooksaus, gezouten boter en olijfolie5,75
-
Soepen
Wildbouillon met bospaddenstoelen6,50
Pompoensoep met spekjes (evt. vega)6,50
-
Hoofdgerechten
Tournedos met stroganoffsaus25,00
Hertenhaasfilet met risotto en rode wijnsaus25,00
Warme gerookte zalmfilet met venkel en wittewijnsaus19,00
Wildzwijnhaas met zuurkool en mosterdpreisaus19,00
Gebakken zwarte heilbot met wortelpuree en waterkerssaus21,50
Bladerdeegsoes gevuld met koolrabi, pastinaak, wortel, noten en rigotta18,50
Wild duo van hert en wildzwijn met veenbessensaus20,00
-
Desserts
Crème brûlée8,00
Monchou amarene kersentaart8,00
Granddessert11,50
Tarte tartin van stoofpeer met stoofpeer sorbetijs8,00
Kaasdessert met 4 kaassoorten, roggenbrood en appelstroop11,00
Stroopwafel trifle met appel8,00
-
Keuzemenu, drie gangen voor € 32,50
-
Voorgerechten
Bonbon van gerookte zalm gevuld met zalmmousse
Carpaccio van graan gevoerd rund met veldsla, pesto, pijnboompitten en oude kaas
Papadum gevuld met gemarineerde paddenstoelen en dadels (vega)
-
Hoofdgerechten
Wild duo van hert en wildzwijn met veenbessensaus
Warme gerookte zalmfilet met venkel en wittewijnsaus
Bladerdeegsoes gevuld met koolrabi, pastinaak, wortel, noten en rigotta
-
Nagerechten
Crème brûlée
Monchou amarene kersentaart
-
Kinderen
Vraag naar onze kinderkaart (drie gangen)
13,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, salade en huisgemaakte frites
.
.