. . Voorgerechten Rundercarpaccio met veldsla, oude kaas en truffelmayonaise11,75 Bordje Stadstuyn (gebakken gamba’s, carpaccio en Val Dieu kaas)13,95 Dungesneden coquilles met frisée sla en peterseliedressing11,25 Hertencarpaccio met kastanjechampignons en uiencompote12,95 Gerookte zalm met veldsla, rode biet en limoensaus10,75 Gemengde salade met roquefort, walnoten en vijgencompote9,95 Broodplankje met olijfolie, knoflooksaus en gezouten boter7,00 Soepen Uiensoep van rode ui met kaascroutons7,00 Licht romige paddenstoelensoep7,25 Hoofdgerechten Gebakken heilbotfilet met venkel en wittewijnsaus23,95 Vegetarische Wellington met pastinaak, wortel, paddenstoelen en spinazie20,00 Tournedos met romige pepersaus30,00 Duo van hert en wildzwijn met cranberrysaus24,00 Gebakken hertenbiefstuk met portsaus26,25 Pasta met courgettemaantjes, tomaat en grote garnalen22,95 Desserts Kerstdessert 9,85 Kinderen Vraag naar onze kinderkaart (drie gangen) Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, salade en huisgemaakte frites . .