.
.
-
Voorgerechten
Trio van carpaccio (rund, hert en kalfs-carpaccio)12,50
Bonbon van gerookte zalm gevuld met garnalensalade10,35
Gekonfijte eend met gerookte eendenborst op witlofsalade met rozijnen10,95
Salade met stoofpeer, gerookte kip en roquefort (vega mogelijk)10,45
Rundercarpaccio met veldsla, oude kaas en truffelmayonaise11,95
Bordje Stadstuyn (gebakken gamba’s, carpaccio en Val Dieu kaas)13,50
Broodplankje met desembrood, gezouten boter, knoflooksaus en olijfolie7,00
-
Soepen
Pompoensoep met geitenkaas en dille (vega)6,95
Heldere hertenbouillon met shiitake6,95
-
Hoofdgerechten
Tagliatelle met paksoi, noten, cherry tomaatjes en ricotta19,00
Op de Green Egg BBQ gerookte zalmfilet met een romige pasta21,95
Grote gepelde garnalen in een pittige knoflooksaus met rijst20,95
Wildduo (wildzwijn en hertenbiefstuk) met veenbessensaus23,00
Op de Green Egg BBQ gegrilde kalfs-entrecote met gepofte knoflooksaus23,75
Runder bavette steak met gewokte groenten en pepersaus24,75
Varkenshaas met champignonroomsaus19,95
-
Desserts
2 soorten spekkoek met slagroom en kaneelijs8,95
Chocolade dessert8,95
Crème brûlée8,95
Witte chocolade cheese cake met vanille-ijs8,95
Kaasplateau met 4 soorten kaas, appelstroop en roggenbrood12,95
Blondies met karamelsaus en vanille-ijs8,95
-
Kinderen
Vraag naar onze kinderkaart (drie gangen)
13,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten, salade en huisgemaakte frites
.
.