Informatie

Een avondje uit in Nijmegen begint bij

de Stadstuyn!

 

Sinds 2004 is De Stadstuyn een bekend en bemind restaurant in Nijmegen. Bij ons zijn zowel individuele gasten als groepen van harte welkom om te komen genieten van een heerlijk diner. Van dinsdag t/m zondag (17:00-22:00 uur) serveren we verrassende gerechten aangepast aan het seizoen, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van streekproducten. Zo serveren we toegankelijke maaltijden, maar ook exclusievere gangen.

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het centrum van Nijmegen, op loopafstand van het centraal station en parkeergarage Keizer Karelplein (na 18:00 uur voor € 0,50 per uur parkeren). Onze eetgelegenheid met intieme sfeer is ruim opgezet en beschikt over een mooie stadstuin waar u tijdens warmere dagen gezellig buiten kunt zitten. Vier tot zes keer per jaar passen onze koks de menukaart aan, waarbij ze ervoor zorgen dat er genoeg keuze is om aan ieders eetwensen te voldoen. De focus ligt voornamelijk op Nederlandse, Franse en vegetarische gerechten. Bij ons kunt u bovendien met grote groepen tot 50 personen terecht. Tot 25 personen kunt u zelfs gebruikmaken van het à-la-carte-concept. Daarnaast zijn er voor onze buitenlandse gasten Engelstalige kaarten beschikbaar. Ons team doet er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

Een diner bij De Stadstuyn is natuurlijk prima te combineren met een avondje Nijmeegse Schouwburg, poppodium Doornroosje of De Vereeniging!

Ook vegetarisch dineren

‘Gastvrij voor iedereen’ is niet voor niets onze slogan. We hebben namelijk ook te allen tijde een mooi aanbod aan vegetarische voor- en hoofdgerechten op onze menukaart staan. Onze topkoks zijn bekend met vele maaltijden en doen er alles aan om u te verrassen. Zo kunt u bij ons dus gewoon genieten van een heerlijk driegangendiner. Ons restaurant is bovendien aangesloten bij De Vegetariërsbond om bij te dragen aan een betere wereld. De bond heeft als doel om iedereen de geheimen van de vegetarische keuken te laten proeven. Wij helpen hier graag aan mee door lekker, gezond en bewust eten zonder vlees te bereiden.

Diëten of allergenen

Wij houden graag rekening met diëten of allergenen. Licht ons vooraf in door te bellen naar 024 323 8312 of te mailen naar info@destadstuyn.nl.

Reserveren

Via onze reserveringspagina of telefonisch kunt u een tafel reserveren in ons restaurant.

Betaalmiddelen en cadeaubonnen

Naast contant en pin kunt u bij de Stadstuyn met diverse kaarten betalen. Wij accepteren de zwarte dinercadeaucard, de rode restaurantcadeau card, de papieren dinerbon en de nationale dinercheque. Verder hebben wij onze eigen cadeaubon. U kunt deze bon in ieder gewenst bedrag laten uitschrijven. Bij elk bezoek kunt u bovendien sparen voor korting met uw gastenkaart.

Kinderen

Voor kinderen hebben we een aparte kinderkaart met gerechten volgens het à-la-carte-concept. Op deze manier kunt u bij ons met het hele gezin genieten van een heerlijk diner!

Feestdagen

Met feestdagen zoals Kerst stellen we vaak aparte kaarten samen.

In ons restaurant kunt gebruik maken van gratis WiFi.

 

Groepen tot 50 personen

U bent van harte welkom met uw groep (tot 50 pers.), wij kunnen een gedeelte van ons restaurant voor u reserveren. Als u met meer dan 25 personen komt stellen we een speciaal menu voor u samen. De keuze zal dan iets beperkter zijn, maar hiermee kunnen we er wel voor zorgen dat iedereen nagenoeg tegelijk het diner opgediend krijgt. Laat vooraf uw voorkeuren weten, zodat we rekening met uw wensen kunnen houden. Uniek is overigens dat u tot 25 personen bij ons à la carte kunt eten!
 

Speciaal belevingsmenu MuZIEum

Op loopafstand vindt u het muZIEum. Een ervaringsmuseum over zien en niet zien. Na de donkerbeleving in het muZIEum geniet je extra van je zintuigen. Het Belevingsmenu is een verrassingsmenu speciaal gemaakt door onze koks. Na een bezoekje aan het museum geniet u bij ons van vier smakelijke gerechten die uw zintuigen wel eens zouden kunnen misleiden… Proef je hetzelfde als dat je dacht dat je zag?

Het speciale belevingsmenu is uitsluitend te reserveren via het MuZIEum.

BELEVINGSMENU RESERVEREN

 

Nieuws en acties

Iedere maand geven wij een digitale nieuwsbrief uit. Daarin staan leuke weetjes over ons bedrijf, eten en drinken en speciale acties.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF