Groepsdiner Nijmegen

Voor groepen tot wel 50 personen

de Stadstuyn

RESTAURANT

Groepsdiner bij De Stadstuyn

Bij De Stadstuyn bent u aan het juiste adres voor een groepsdiner in Nijmegen. Wij stellen een gedeelte van ons restaurant beschikbaar omgrotere groepen tot 50 personente ontvangen. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden. Uiteraard doen onze koks er alles aan om aan al uw wensen te voldoen.

Groepen tot 25 personen

Wanneer u met een groep tot 25 personen komt eten, kunt u gewoon gebruikmaken van ons à-la-carte-menu met een diversiteit aan voorgerechten, vleesgerechten, visgerechten en nagerechten. Deze passen we 6 tot 8 keer per jaar aan met verrassende maaltijden. Te allen tijde zorgen we ervoor dat u de keuze heeft uit een groot aantal gangen, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Zo hebben we zelfs meerdere vegetarische gerechten op het menu staan. Voor kinderen hebben we een aparte kinderkaart die we tevens volgens het à-la-carte-concept hebben samengesteld.

Groepen van 25 tot 50 personen

Komt u met meer dan 25 personen eten? In dat geval stellen we een speciaal menu voor u samen. De keuze zal iets beperkter zijn, maar hiermee kunnen we er wel voor zorgen dat iedereen nagenoeg tegelijk zijn of haar diner opgediend krijgt. Laat vooraf uw voorkeuren weten, zodat we rekening met uw wensen kunnen houden. We kunnen groepen tot 50 personen ontvangen in ons restaurant.

Geïnteresseerd in een groepsdiner bij De Stadstuyn in Nijmegen? Geef tijdig uw reservering aan ons door en bel naar 024 323 8312. U kunt ook het reserveringsformulier invullen. Vragen stelt u telefonisch of via de mail. Geef eventuele wensen omtrent diëten of allergieën bijtijds aan ons door.