Over de Stadstuyn

Uw avondje uit begint bij

de Stadstuyn

RESTAURANT

Op loop afstand

Naar de Schouwburg Nijmegen, Poppodium Doornroosje of de Vereeniging? Uw avondje uit begint met lekker eten bij de Stadstuyn. Vanaf 17 uur kunt u bij ons terecht en wij zorgen voor een snelle service.


Groepen

Komt u met een grote groep? Dan bent u uiteraard van harte welkom. Wij kunnen een gedeelte van ons restaurant voor u reserveren. Uniek is dat u tot 25 personen bij ons a la carte kunt eten.


Buitenlandse gasten

Vrijwel iedere dag mogen wij buitenlandse gasten verwelkomen. Veel bedrijven komen naar ons toe omdat wij een Engelstalige kaart hebben.


Vegetariërs

Gastvrij voor iedereen is onze slogan. Dat betekent dat we in iedere kaart meerdere vegetarische gerechten opnemen.


Dieetwensen/allergenen

Wij denken graag mee wanneer u speciale wensen heeft op het gebied van diëten of allergenen. Het is prettig wanneer wij dit vooraf weten.


Parkeren

Op vijf minuten lopen van de Stadstuyn treft u een prachtige parkeergarage aan. In deze Keizer Karel Garage geldt een bijzonder laag avond tarief. U betaalt slechts € 0,50 per uur.


Belevingsmenu uitsluitend te reserveren via het MuZIEum

Op loopafstand vindt u het muZIEum. Dit is een ervaringsmuseum over zien en niet zien. Na de donkerbeleving in het muZIEum geniet je extra van je zintuigen. Het Belevingsmenu is een verrassingsmenu speciaal gemaakt door de koks van de Stadstuyn. De Stadstuyn is een no nonsens restaurant om de hoek van het muZIEum. Je krijgt 4 heerlijke gerechten waarbij je zintuigen je wel eens zouden kunnen misleiden!
Proef je hetzelfde als dat je dacht dat je zag?

Betaalmiddelen en cadeaubon

Naast contant en pin kunt u bij de Stadstuyn met diverse kaarten betalen. Wij accepteren de zwarte dinercadeaucard, de rode restaurantcadeau card, de papieren dinerbon en de nationale dinercheque. Verder hebben wij onze eigen cadeaubon. U kunt deze bon in ieder gewenst bedrag laten uitschrijven.

Nieuws en acties

Iedere maand geven wij een digitale nieuwsbrief uit. Daarin staan leuke weetjes over ons bedrijf, eten en drinken en speciale acties. U kunt zich via deze link voor deze brief inschrijven.


Gratis 

CHATTABLE

De Stadstuyn is het eerste restaurant in Nijmegen dat meedoet met Chattable.
Er zijn dagen dat je lekker uit eten wilt maar dat goed gezelschap ontbreekt. Bijvoorbeeld tjidens een zakenreis of wanneer je echt geen zin hebt om zelf te koken. Chattable kan je dan in contact brengen met anderen.
Via een app zoek je een restaurant in de buurt dat meedoet, je checkt in en schuift aan bij andere gebruikers.
Samen heb je dan een gezellig diner zonder verplichtingen.
Voor meer info kun je kijken op www.chattable.com